Stekt sei og grønnsaker

Har du ennå ikke oppdaget den fantastiske seien? God smak som alle i familien liker, tilgjengelig året rundt og billig å kjøpe. Her kombinerer vi sei med nøtter, blomkål og babyspinat. Det er bare å sette i gang. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,66667

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær fisken i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper.

  • Stek seien i ca. 1 minutt på hver side, den skal få en gyllen farge.

  • Ta den ut og hold den varm.

  • Skjær blomkål i små buketter og grovhakk hasselnøtter.

  • Stek blomkålen i olivenolje til den får fin farge.

  • Tilsett hasselnøtter, crème fraîche og spinat, og la det bli gjennomvarmt.

  • Smak til med salt og pepper, og saften av sitron.

Legg fisken tilbake i pannen og server med kokte poteter ved siden av.