Sennepssild med eplebiter

Sennepssilden er et fast innslag på bordet i julen, men du kan lage den både sommer og vinter. Her er en frisk variant med eplebiter.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 2,625

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Ta sildebitene ut av laken, legg på tørkepapir og la dem renne av seg.

  • Skjær eple og løk i biter, og finhakk dill.

  • Bland sammen dill, sennep, sukker, eddik, solsikkeolje og lettrømme.

  • Smak til sausen med salt og pepper, ev. litt sukker og eddik.

  • Bland eple- og løkbitene inn i sausen.

  • Legg sild og saus lagvis i et glass eller krukke, og legg på lokk.

  • Silden bør trekke et par timer i kjøleskap før den spises.

Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 1 uke.