Asiatisk skrei med mangosalat

Asiatisk skrei med mangosalat

I denne oppskriften med skrei bærer tilbehøret et asiatisk preg over seg. Med mangosalat og nudler vil du ha en smaksopplevelse uten like.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3

Ingredienser

Antall porsjoner

Mangosalat

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skrap skreiskinnet godt og skjær fisken i porsjonsstykker.

  • Kok eggnudler etter anvisning på pakken.

  • Gni skreistykkene med chiliflak og salt.

  • Varm rapsolje i en stekepanne og stek skreien med skinnsiden ned til skinnet er sprøtt, ca. 4 minutter.

  • Snu skreien og trekk stekepannen av varmen, og la skreien trekke til den akkurat er gjennomstekt, ca. 4 minutter.

Mangosalat

  • Skjær agurk og mango i tynne skiver, og bland med koriander.

  • Press saften av lime, og bland med brunsukker, fish sauce og soyasaus.

  • Rør til sukkeret er oppløst og hell over agurk, mango og koriander.

Server skreien med eggnudler, mangosalat og limebåter.