Gå til hovedinnhold
Foto: Sentralen
20-30 min

Barnas grønne fiskegryte med torsk

Barnas grønne fiskegryte med torsk er enkel å lage, og har en søt og fyldig smak som barn liker. I tillegg inneholder den masse antioksidanter, kalium og vitamin C og D.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær torsk i biter og sjekk for bein.
  • Skjær søtpotet, brokkoli og paprika i biter.
  • Kok søtpoteten møre i usaltet vann under lokk i ca. 15 minutter.
  • Ha i brokkoli, paprika og erter etter 10 minutters koking.
  • Tilsett torsken de siste 3-4 minuttene og la trekke.
  • Hell kokevannet i en skål og ha banan, eggeplomme og olivenolje i kasserollen.
  • Spe på med litt av kokevannet og mos med en gaffel eller stavmikser til ønsket konsistens.
  • Denne fiskegryten passer til barn fra 6 måneder og opp.

Tips: Barnematen kan fint fryses ned i porsjoner slik at det er enkelt å varme opp igjen.