Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
20 min

Club sandwich med torsk

Stekt torsk mellom to gode brødskiver er en rask og enkel middag i en travel hverdag. Selv om du har det travelt trenger det ikke være vanskelig å lage sunn middag.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær torsken i porsjonsstykker.

  • Bland pepper og timian, og vend torsken i krydderblandingen.

  • Dryss torsken med salt og stek i en blanding av smør og olivenolje, ca. 3 minutter på hver side.

  • Stek bacon sprøtt og la renne av på et tørkepapir.

Dressing

  • Bland sammen ingrediensene til dressingen.

  • Smak til med litt sennep og sukker.

Tilbehør

  • Skjær tomat i skiver og vask salaten.

  • Rist brødskivene.

  • Ha torsk, bacon, dressing, tomat og salat på halvparten av brødskivene.

Ha resten av brødskivene over, og server.