Ovnsbakt torsk i tomatsaus
En herlig rett av ovnsbakt torskefilet i hjemmelaget frisk tomatsaus med hvitløk og et lite sting av chili. Server med ris, og du har en nydelig middag for hele familien.
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 200 °C.
- Skjær torskefileten i serveringsstykker og dryss med salt.
Tomatsaus
- Grovhakk løk, skjær hvitløk i tynne skiver, paprika i biter og finhakk chili.
- Surr løk og hvitløk i olje til løken er blank.
- Tilsett paprika, chili, hermetiske tomater og basilikum, og kok et par minutter.
- Smak til med salt og hell over i en ildfast form.
Ovnsbaking
- Legg fiskestykkene i sausen og press litt sitron over stykkene.
- Dekk formen med aluminiumsfolie og bak midt i stekeovnen i ca. 20 minutter.
- Server med ris ved siden av.