Gå til hovedinnhold
Foto: Studio Dreyer-Hensley
20 min

Fiskebollesuppe

Fiskeboller er en favoritt blandt de minste! Derfor bør du prøve fiskeboller i suppe. Det er raskt, godt og enkelt - og barna vil digge det.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær fiskeboller i mindre biter.
  • Finhakk sjalottløk, og skjær gulrot og eple i små terninger.
  • Ha smør i en kasserolle og fres sjalottløk blank.
  • Tilsett karri og la det surre i 2-3 minutter.
  • Dryss over hvetemel og bland godt.
  • Spe på med kraften til fiskebollene og vann, og rør til du har en jevn suppe.
  • Ha i gulrot og la sukken koke i 2-3 minutter.
  • Tilsett eplebiter, gi suppen et oppkok, og ha i matfløte og fiskeboller.
  • Smak til med salt og karri.

Server suppen med strimlet sukkererter drysset over.

Tips: Til 4 porsjoner trenger du ca. 5-6 dl væske av fiskebollekraft og vann.