Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
Cooking time20-30 min
Difficulty levelLett
Vurdering4/5

Pastasalat med fiskekake

Overrask barna med en pastasalat i matboksen. I denne oppskriften er det fiskekake, men du kan godt bruke rester av kokt eller stekt fisk fra middagen.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær fiskekake i terninger.

  • Kok pastaen etter anvisning på pakken, skyll den i kaldt vann og la vannet renne godt av.

  • Skjær cherrytomater i fire, sukkererter i to og soltørkede tomater i små biter.

  • Ha pasta i en bolle sammen med fiskekaketerningene, grønnsakene og oliven.

  • Bland olivenolje og sitronsaft, og hell over salaten.  

  • Vend forsiktig slik at dressingen fordeler seg i salaten, og smak til med pepper.

Ha pastasalat i matboksen med litt basilikum drysset over. Ha også knekkebrød og noen druer i matboksen.

Tips: Litt hakket fetaost kan erstatte dressingen.