Gratinerte nachos med klippfisk
Nachos er enkelt å lage siden den krever lite forarbeid, og ikke så lang tid i stekeovnen. Om det er mange til bords kan denne oppskriften lett dobles.
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 200 °C.
Skjær klippfisken i strimler.
Finhakk hvitløk og skjær chili i tynne strimler.
Surr hvitløk og chili i olje, tilsett klippfisk og surr dette videre til væsken er fordampet.
Fordel nachochips i en ildfast form og ha over klippfisk, chili og hvitløk.
Dryss over revet ost og gratiner i stekeovnen i ca. 7 minutter.
Salat
Skjær paprika og rødløk i strimler, og skjær cherrytomater i skiver.
Bland sammen ingrediensene til salaten.
Dressing
Bland sammen lettrømme, saften av sitron og sukker.
Smak den eventuelt til med litt mer sitronsaft og sukker.
Server nachos med salaten og dressingen.