Klippfisk med grønn potetsalat
Klippfisk med grønn potetsalat - en nydelig middagsrett som passer til både hverdags og fest!
Fremgangsmåte
- Del gjerne klippfisken opp i porsjonsstykker. Pensle fisken med olje og og ha den i en form/folie som kan settes på grillen eller i ovnen.
- Del sitron og hvitløk i to og ha det sammen med fisken i formen.
- Dekk med folie, og grill/stek på ca. 180°C til fisken flaker seg fint (ca. 15-20 minutter).
Grønn potetsalat
- Kutt poteter i terninger og kok møre.
- I de siste kokeminuttene ha i frosne erter.
- Sil av vannet og la det kjøle seg litt ned.
- Lag dressingen ved å først piske sammen dijonsennep, honning og saften fra sitronen. Spe så i olivenoljen.
- Kutt eple og vårløk i små biter og grovhakk urtene. Her kan du bruke din favoritturt, for eksempel basilikum, dill eller en blanding av ulike urter.
- Bland eple, vårløk og urter med potetene og dressingen.
- Server potetsalaten lun til klippfisken.