Photo: Nuno Correia
Bacalhau à Brás
Sabe sempre bem partilhar um clássico.
Fremgangsmåte
-
Trekk den ferdig utvannede klippfisken i noen minutter.
-
Kjøl ned fisken, fjern skinn og bein og del den i biter med fingrene.
-
Skjær potetene i tynne strimler og stek i varm olje. La hvile på papihåndkle og sett til side.
-
Hakk hvitløken, skjær løken i halvmåner og fres dette blankt i olivenolje.
-
Tilsett klippfisken, bland godt og fjern fra varmen.
-
Tilsett potetstrimlene og bland godt.
-
Pisk eggene krydret med salt og pepper og tilsett dette til blandingen av fisk, løk og poteter.
-
Sett tilbake til varmen, rør hele tiden til eggene begynner å stivne. Ta av varmen.
-
Server med et dryss av hakket persille og pyntet med svarte oliven.