Gå til hovedinnhold
Photo: Nuno Correia
20 min

Bacalhau à Brás

Sabe sempre bem partilhar um clássico.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Trekk den ferdig utvannede klippfisken i noen minutter.

  • Kjøl ned fisken, fjern skinn og bein og del den i biter med fingrene.

  • Skjær potetene i tynne strimler og stek i varm olje. La hvile på papihåndkle og sett til side.

  • Hakk hvitløken, skjær løken i halvmåner og fres dette blankt i olivenolje.

  • Tilsett klippfisken, bland godt og fjern fra varmen.

  • Tilsett potetstrimlene og bland godt.

  • Pisk eggene krydret med salt og pepper og tilsett dette til blandingen av fisk, løk og poteter.

  • Sett tilbake til varmen, rør hele tiden til eggene begynner å stivne. Ta av varmen.

  • Server med et dryss av hakket persille og pyntet med svarte oliven.