Gå til hovedinnhold
Foto: Silje Feiring
Cooking time30-40 min
Difficulty levelMiddels
Vurdering3/5

Krabbekaker

Disse krabbekakene kan du servere som forrett eller tapas, og smaker aller best når de er nystekte. Dette er en oppskrift som vil imponere.

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Finhakk løk, paprika og hvitløk, og bland med worcestershiresaus, egg, majones, salt og kajennepepper.
  • Tilsett krabbekjøtt og bland sammen.
  • Rør sammen griljermel og hvetemel, og tilsett i krabbeblandingen, litt om gangen. Deigen skal være forholdsvis løs, så bruk mer griljermel og hvetemel om nødvendig.
  • Smak til med litt pepper.
  • Fukt hendene og form små kaker av deigen.
  • Stek kakene i en blanding av smør og olje i ca. 2 minutter på hver side, og legg de ferdigstekte kakene på tørkepapir etterhvert.
  • Server krabbekakene med sweet chilisaus, salat og ris ved siden av.