Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
30-40 min

Krabbekaker

Disse krabbekakene kan du servere som forrett eller tapas. De har gode ingredienser og smaker aller best når de er nystekte. Dette er en oppskrift som vil imponere.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Finhakk løk, paprika og hvitløk, og bland med worcestershiresaus, egg, majones, salt og kajennepepper.

  • Tilsett krabbekjøtt og bland sammen.

  • Rør sammen griljermel og hvetemel, og tilsett i krabbeblandingen, litt om gangen. Deigen skal være forholdsvis løs, så bruk mer griljermel og hvetemel om nødvendig.

  • Smak til med litt pepper.

  • Fukt hendene og form små kaker av deigen.

  • Stek kakene i en blanding av smør og olje i ca. 2 minutter på hver side, og legg de ferdigstekte kakene på tørkepapir etterhvert.

Server krabbekakene med sweet chilisaus, salat og ris ved siden av.