Lasagne med krabbe
Lasagne er en italiensk rett med pastaplater som passer til hele familien. Prøv denne nydelige oppskriften med krabbekjøtt, spinat, løk og tomater.
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 170 °C.
- Ta krabbekjøttet ut av skallet.
- Tin spinat og klem ut så mye væske som mulig.
- Grovhakk løk, fres myk i olje og avkjøl.
- Bland spinat og løk sammen med krabbekjøttet.
- Skjær tomat i skiver.
Hvit saus
- Smelt smør i en kasserolle.
- Rør inn hvetemel og spe med cirka en tredel av melken.
- Rør godt og spe videre med mer melk. Sausen skal være ganske tykk.
- Bland sausen med krabbe, spinat og løk, og smak til med salt og pepper.
Lasagne
- Begynn med et lag lasagneplater i bunnen av en smurt ildfast form og legg så lagvis med krabbesausen og tomatskiver.
- Stek lasagnen midt i stekeovnen til den er gjennomstekt, ca. 30 minutter.
- Server krabbelasagnen rykende varm med salat ved siden av.