Gå til hovedinnhold
Foto: Charmaine Cheung
20-30 min

Sashimi av kveite

Prøv en ny smaksopplevelse, og la gjestene velge blant tre spennende sauser til sashimien. Kråkebollerogn, røkt laks og melon gjør disse sausene til en eksotisk hit på neste sushifest.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær først et jevnt stykke av kveitefileten, og skjær i 2-3 mm tynne skiver. Skråskjær fileten, alltid mot marmoreringen i fiskekjøttet. 

Kråkebollesaus

  • Bland kråkebollerogn, mirin og soyasaus godt sammen.

  • Smak til med finhakket koriander og hvit pepper.

  • Avkjøl før servering.

Saus av røkt laks

  • Finhakk røkt laks, løk og chili, og bland sammen.

  • Smak til med salt, pepper og olivenolje.

  • Avkjøl før servering.

Melonsaus

  • Skjær melon i små biter og riv ingefær.

  • Riv skallet og press saften av lime.

  • Mos sammen ingrediensene til melonsausen. 

  • Smak til med olivenolje med chili, salt og sukker.

  • Avkjøl før servering.

Server kveitesashimi med de tre sausene.