Gå til hovedinnhold
Foto: Studio Dreyer+Hensley
Cooking time20 min
Difficulty levelLett
Vurdering1/5

Laks tataki med ponzu og lettstekte grønnsaker

Denne laksetatakien er en fantastisk rett med hurtigstekt laks, servert med en deilig ponzusaus. Perfekt som forrett eller en lett middag!

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Bland sammen ingrediensene til Ponzu-sausen.
  • Bland sammen sitronsaft og soyasaus, vend lakseloinen i marinaden og la trekke i 10 min.
  • Stek den marinerte laksen ca. 1 min på hver side i varm stekepanne med litt olje. La laksen hvile før den skjæres opp.
  • Skjær agurk i lange strimler.
  • Del sukkererter og vårløk i biter som stekes lett i pannen.
  • Dander agurk, sukkerterter, vårløk og edamamebønner på et fat
  • Skjær laksen i ca 1 cm brede skiver og dander på grønnsakene.
  • Dryss gjerne sesamfrø over før servering og server med ponzusaus til.