Gå til hovedinnhold
Foto: Godfisk.no
Cooking time30-40 min
Difficulty levelLett

Sushivaffel med laks

Denne virale sushivaffelen er både enkel og digg. Topp med hva du vil, men en rå laks med agurk og chilimayo slår aldri feil!

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skyll og kok sushiris som beskrevet på pakken. 
  • Smør vaffeljernet med smør eller stekefett og fyll med ris. 
  • La stå til vaffelen har festet seg sammen og fått en lys gyllen skorpe. Dette tok ca 10-12 minutter på full varme. Vil variere fra vaffeljern til vaffeljern, så følg med.
  • Mos en avokado og smør utover vaffelen. 
  • Legg på skiver av agurk, små biter av lakseloin og topp med chilimayo, sriracha og sesamfrø. 
  • Server med wasabi og soyasaus ved siden av. Vil du ha litt ekstra spice kan du ha litt sriracha på vaffelen også.