Gå til hovedinnhold
Foto: Godfisk.no
Cooking time30-40 min
Difficulty levelLett
Vurdering4/5

Sushivaffel med laks

Denne virale sushivaffelen er både enkel og digg. Topp med hva du vil, men en rå laks med agurk og chilimayo slår aldri feil!

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skyll og kok sushiris som beskrevet på pakken. 
  • Smør vaffeljernet med smør eller stekefett og fyll med ris. 
  • La stå til vaffelen har festet seg sammen og fått en lys gyllen skorpe. Dette tok ca 10-12 minutter på full varme. Vil variere fra vaffeljern til vaffeljern, så følg med.
  • Mos en avokado og smør utover vaffelen. 
  • Legg på skiver av agurk, små biter av lakseloin og topp med chilimayo, sriracha og sesamfrø. 
  • Server med wasabi og soyasaus ved siden av. Vil du ha litt ekstra spice kan du ha litt sriracha på vaffelen også.