Wrap med grillet laks
En enkel måte å servere grillet laks på er i en tortillawrap. I denne oppskriften har du også hjemmelaget guacamole, agurk og paprika sammen med laksen.
Fremgangsmåte
Varm opp grillen. Skjær laksefileten i lange jevne stykker.
Brett et ark grillfolie dobbelt og smør med rapsolje.
Krydre laksen med litt salt og pepper, og legg den på folien.
Legg folien på grillen og stek laksen i ca. 1 minutt, snu den og stek den 1 minutt på den andre siden.
Guacamole
Del avokado i to, ta ut steinen og avokadokjøttet med en skje.
Press saften av lime. Del chili på langs, ta ut hinner og frø, og finhakk.
Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn limesaft, chili, tacokrydder og salt.
Tilbehør
Skjær agurk og paprika i lange tynne strimler.
Smør guacamole langs midten av hver tortillawrap og legg på strimler av agurk, paprika og laks.
Brett og rull sammen, og server.