Marinert lange med koriandersalsa og fullkornsris
Her har du en oppskrift som setter smaksløkene i høyspenn. Marinert lange med koriandersalsa og fullkornsris er eksotisk, smakfullt og enklere enn du tror!
Fremgangsmåte
-
Skjær lange i serveringsstykker.
-
Finhakk hvitløk og bland det sammen med olivenolje, karri og chilisaus.
-
Mariner fisken i blandingen i minimum 30 minutter.
-
Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i olivenolje på middels sterk varme, i 3 minutter på hver side.
Salsa
-
Fjern stilk og frø fra chili, og press saften av lime.
-
Kjør alle ingrediensene i en blender eller med en stavmikser, og sett til side.
Tilbehør
-
Finhakk hvitløk og del brokkoli i buketter.
-
Fres det i olivenolje i en kasserolle til brokkolien så vidt er blitt mør.
-
Tilsett hønsebuljong og gi det et oppkok.
-
Smak til kraften med salt og pepper, og la det koke i 1 minutt.
-
Bland maisennamel i kaldt vann og rør det inn i kraften.
-
Dryss persille over før servering.
Server lange med koriandersalsa, grønnsaker og fullkornsris.