Gå til hovedinnhold
Foto: Synøve Dreyer
30-40 min

Marinert lange med koriandersalsa og fullkornsris

Her har du en oppskrift som setter smaksløkene i høyspenn. Marinert lange med koriandersalsa og fullkornsris er eksotisk, smakfullt og enklere enn du tror!

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær lange i serveringsstykker.

  • Finhakk hvitløk og bland det sammen med olivenolje, karri og chilisaus.

  • Mariner fisken i blandingen i minimum 30 minutter.

  • Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i olivenolje på middels sterk varme, i 3 minutter på hver side.

Salsa

  • Fjern stilk og frø fra chili, og press saften av lime.

  • Kjør alle ingrediensene i en blender eller med en stavmikser, og sett til side.

Tilbehør

  • Finhakk hvitløk og del brokkoli i buketter.

  • Fres det i olivenolje i en kasserolle til brokkolien så vidt er blitt mør.

  • Tilsett hønsebuljong og gi det et oppkok.

  • Smak til kraften med salt og pepper, og la det koke i 1 minutt.

  • Bland maisennamel i kaldt vann og rør det inn i kraften.

  • Dryss persille over før servering.

Server lange med koriandersalsa, grønnsaker og fullkornsris.