Foto: Studio DreyerHensley
Pizza med røkt ørret og tomat
Pizza er en favoritt i mange hjem, så hvorfor ikke prøve denne oppskriften med røkt ørret neste gang? Den passer både til middag og som helgekos.
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 200 °C.
- Skjær røkt ørret i tynne strimler.
- Vask tomat og skjær i tynne skiver.
- Vask og rens rødløk og skjær i tynne ringer.
- Del pizzabunnen i porsjonspizzaer, og legg på et stekebrett med bakepapir.
- Smør på et jevnt lag med crème fraîche, og legg på tomatskiver og rødløk.
- Dryss med litt oregano, salt og pepper.
- Dryss over ost og stek midt i stekeovnen til bunnen er gjennomstekt og osten begynner å smelte, ca. 10–15 minutter.
- Legg på ørretstrimler og server.
Tips: Du kan også lage en stor pizza i stedet for mange små.