Gå til hovedinnhold
Foto: Synøve Dreyer
Cooking time20 min
Difficulty levelLett
Vurdering5/5

Bowl med ørret og nudler

En enkel og god middag, med fullkornsnudler og ørret. Denne oppskriften er proppet full av spennende smaker og inneholder mange gode næringsstoffer.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Bruker du fersk ørret må fisken fryses i et døgn og så tines opp før tilberedning når den skal spises rå.
  • Skjær ørret i terninger.
  • Kok fullkornsnudler etter anvisning på pakken.
  • Press saften av sitron, og bland det sammen med honning, soyasaus, sesamolje og olivenolje.
  • Bland halvparten av sausen med ørreten og resten med nudlene.
  • Skjær agurk og gulrot i tynne strimler, vårløk i ringer og grovhakk koriander.
  • Ha nudler i bunnen av bollene og topp med agurk, vårløk, gulrot og ørret. Dryss over koriander. 

Tips: Bruk gjerne den typen soyasausen som inneholder mindre salt. Du kan også bruke laks i stedet for ørret, og den trenger du ikke å fryse.