Bowl med ørret og nudler
En enkel og god middag, med fullkornsnudler og ørret. Denne oppskriften er proppet full av spennende smaker og inneholder mange gode næringsstoffer.
Fremgangsmåte
- Bruker du fersk ørret må fisken fryses i et døgn og så tines opp før tilberedning når den skal spises rå.
- Skjær ørret i terninger.
- Kok fullkornsnudler etter anvisning på pakken.
- Press saften av sitron, og bland det sammen med honning, soyasaus, sesamolje og olivenolje.
- Bland halvparten av sausen med ørreten og resten med nudlene.
- Skjær agurk og gulrot i tynne strimler, vårløk i ringer og grovhakk koriander.
- Ha nudler i bunnen av bollene og topp med agurk, vårløk, gulrot og ørret. Dryss over koriander.
Tips: Bruk gjerne den typen soyasausen som inneholder mindre salt. Du kan også bruke laks i stedet for ørret, og den trenger du ikke å fryse.