Crispy reker i hjertesalat med salsa
Spice opp den tradisjonelle tacoen med denne oppskriften på crispy reker i hjertesalat. Ha tilbehøret i skåler og server som vanlig taco.
Fremgangsmåte
- Rens reker.
- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Ha hvetemel i en skål.
- Pisk egg, bland det med salt og ha det i en annen skål.
- Bland sesamfrø og griljermel, og ha det på en tallerken.
- Legg rekene i skålen med hvetemel, dypp dem raskt i eggeblandingen, og legg dem til slutt i blandingen med sesamfrø og griljermel.
- Ha de panerte rekene på et fat og la dem tørke litt før steking.
- Stek rekene raskt i solsikkeolje ved høy temperatur, til dem er sprø og har fått litt farge.
- Lett dem over på et kjøkkenpapir slik at overflødig fett får renne av.
Salsa
- Finhakk tomat, rødløk og chili, og bland det sammen.
- Drypp over olivenolje og salt.
Tilbehør
- Skjær agurk i små terninger.
- Server hjertesalatblader fylt med ris, agurk, mais, salsa og reker. Topp med sweet chilisaus og lettrømme.