Gå til hovedinnhold
Foto: Aina Hole
Cooking time20 min
Difficulty levelLett
Vurdering5/5

Røkt laks og mozzarella på toast

En lekker liten snack med røkt laks du kan servere som en appetittvekker eller på koldtbordet. Kanskje dette blir den nye vinneren på tapas-bordet?  

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 225 °C.
  • Skjær baguetten og mozzarellaen i tynne skiver.
  • Kutt skivene med røkt laks i tynne strimler.
  • Rist baguetteskivene i ovnen eller i brødrister.
  • Legg på mozzarella, kvern litt pepper over og sett skivene tilbake i ovnen til osten så vidt begynner å smelte (3-4 minutter).
  • Pass tiden godt, osten skal ikke smelte for mye, bare renne litt utover.
  • Dryss på gressløk og legg røkelaks på toppen. Pynt med dill.