Gå til hovedinnhold
Foto: Studio Dreyer-Hensley
30-40 min

Spinatvafler med røkt laks og pepperrotrømme

Prøv disse nydelige spinatvaflene med røkelaks og pepperrotrømme - perfekt til julelunsj eller som en forrett! 

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Kjør spinaten til en jevn masse i en foodprosessor.
  • Ha i resten av ingrediensene og kjør videre til du har en tykk røre.
  • Juster med melk eller mel hvis røren er for løs/ fast.
  • La røren svelle i 10 minutter, før du steker vaflene i smurt et smurt jern.
  • Riv pepperroten. Du kan også bruke pepperrot fra tube. Rør sammen ingredienser til pepperotrømme.
  • Del/klipp vaflene i enkle hjerter, og legg på røkt laks, en skje pepperrotrømme og dill. Ha gjerne litt revet pepperrot over til slutt. Har du noen ekstra spinatblader så kan du pynte med de også.