Gå til hovedinnhold
Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen
Cooking time30-40 min
Difficulty levelLett
Vurdering4/5

Tomatsuppe med skrei, parmesan og pepperoni

En hjemmelaget tomatsuppe er næringsrik og lett å lage. Denne oppskriften gir den klassiske suppen en moderne vri med skrei, pepperoni og basilikumpasta.

Ingredienser

Fremgangsmåte

Basilikumpesto

  • Kjør basilikum, parmesanost og olivenolje sammen i en blender eller med stavmikser til en jevn pesto.

Tomatsuppe med skrei

  • Skjær skreien i terninger på ca. 2 cm.
  • Finhakk løk og hvitløk, og surr i olivenolje til løken er blank.
  • Rør inn tomatpuré og la det surre litt.
  • Tilsett vann og hermetiske tomater, og la det koke i 10 minutter.
  • Kjør suppen i en foodprosessor eller med stavmikser til den er jevn.
  • Smak til med salt, kajennepepper og sukker.
  • Ha fisken i suppen og la trekke i 3-4 minutter.
  • Server suppen med pepperoniskiver og basilikumpasta.