Gå til hovedinnhold
Foto: Eirik Nilssen
Over 60 min

Potetsalat med tørrfisk og sprø parmesan

Det blir ikke enklere enn dette! En lun potetsalat med tørrfisk kan du enten servere som en av mange små retter, eller la den skinne som middagsrett.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Start med å vaske potetene godt.
  • Kok så potetene i godt saltet vann.
  • Hell av vannet og damp potetene godt.
  • Ha så potetene over på et serveringsfat. Potetene knuses deretter med en skje/gaffel.
  • Dryss over olivenolje før du smaker til med salt og pepper.
  • Tørrfisken skjæres i tynne skiver.
  • Bakes i ovnen eller stekes raskt i panne med litt god olivenolje, et saltdryss og sitronzest.
  • Legg så fisken over potetene.
  • Riv parmesan over ett stekebrett.
  • Osten stekes gylden og sprø på ca. 175 grader varmluft.
  • Avkjøl, og topp så den deilige og lune potetsalaten med sprø parmesan.