Gå til hovedinnhold
Foto: NSC
30-40 min

Enkel fiskecurry

Prøv vår indiske fiskecurry - enkel og god!

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 185C.
  • Ha sausen i en ildfast form og legg i paprika i skåret i strimler og hakket chili. Du kan enten bruke ferdig saus du kjøper på butikken (tikka eller korma), eller lage en enkel rød karrisaus. 
  • Legg på torsk eller laks skåret i passende biter, og stek det i ovnen i ca. 20 minutter.

Raita:

  • Riv agurken på rivjern.
  • Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper.

Enkel rød karrisaus:

  • Finhakk løk hvitløk og ingefær og fres det i litt olje i pannen.
  • Ha i karripaste og tomatpuré og stek det videre.
  • Ha i kokosmelk og yoghurt og la det koke i noen minutter, smak til med salt og pepper.
  • Ønsker du en tynnere saus, spe med litt vann.

Servering:

Ha over grovhakket koriander og en skvis lime. Server med nanbrød, raita og kokt ris.