Gryte med torsk og grønnsaker

Gryte med torsk og grønnsaker

Denne torskegryten kan du like godt lage litt ekstra av, for appetitten vil garantert stige etter hvert som duftene fra torsken og grønnsakene sprer seg i huset.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,63636

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær fisken i porsjonsstykker.

  • Rens og skjær paprika i strimler, gulrot i skiver, selleri i staver og brokkoli i buketter.

  • Surr alle grønnsakene i olje i 1-2 minutter.

  • Tilsett vann og fiskebuljong, og kok opp.

  • Rør inn maisennajevner, sitronsaft, timian og kajennepepper, og kok opp.

  • Legg i fisk og laurbærblad, legg på lokk og la retten trekke på svak varme til fisken er gjennomkokt, ca. 5 minutter.

Server torskegryten med byggris ved siden av.

Bra mat for hjernen og kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Samtidig gir den hjernen næring som er viktig for normal opprettholdelse og utvikling. Oppskriften inneholder masse grønnsaker, grove karbohydrater og sjømat rik på omega-3 eller jod, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.