Rask og enkel fiskeburger
Fiskeburger er en en kjapp hverdagsmiddag og en smart måte å få i barna mer fisk. Bruker du grove burgerbrød eller rundstykke blir det en mer næringsrik middag. Varier tilbehøret som du ønsker! Her er en enkel fiskeburger med en mild avocadokrem servert med potetbåter.
Fremgangsmåte
- Skyll potetene og del de opp i båter med skallet på.
- Varm stekeovnen til 230 grader, og legg potetbåtene på et bakepapir og risle over olje og dryss litt salt over.
- Stek potetbåtene i 15 min. mens du tilbereder tilbehøret.
- Mos sammen avocado, creme fraiche og finhakket persille. Smak til med salt og pepper.
- Varm fiskeburgerene etter anvisning på pakken.
- Skyll salat, kutt agurk og rødløk i tynne skiver.
- Fordel avocadokrem, salat, agurk, rødløk og fiskeburgere i brødene og server med varme potetbåter.