Gå til hovedinnhold
Photo: Studio Dreyer+Hensley
30-40 min

Poke bowl med laks

Poke bowl med laks kan fort bli en rask og enkel middagsfavoritt for store og små! Også for Karsten Warholm er dette en sikker vinner. 

Vis ingredienser

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Kok ris etter instruksjonene på pakken. Du kan selv velge hvilken ristype du bruker. Avkjøl risen. 
  • Kutt laksen i små terninger.
  • Bland sammen soyasaus, sesamolje, sesamfrø og chilisaus, hell over lakseterningene. 
  • Kutt mango, sukkererter og og agurk i terninger, og avokadoen i skiver. 
  • Rens granateplet og ta ut frøene. 
  • Legg risen nederst i en bolle. Topp med grønnsaker og laks. Ha koriander og litt limesaft over til slutt. 
  • Server med en limebåt og soyasaus til. 

Tips: Poke bowls er en ypperlig måte å bruke opp grønnsaker du har liggende i kjøleskapet. Her kan du lage din egen variant med dine favoritt-grønnsaker!