Torsk med tomat og paprika
Stekt torsk med stekt tomat og paprika er en spennende og annerledes kombinasjon. Dette er en smakfull og enkel oppskrift med få ingredienser.
Fremgangsmåte
-
Skjær torsken i serveringsstykker.
-
Bland mel, salt og kajennepepper, og vend fiskestykkene i melblandingen.
-
Skold tomat ved å skjære et kryss på toppen, senke i kokende vann et par minutter og så ha over i iskaldt vann. Dra av skinnet, fjern kjernene og skjær tomatkjøttet i terninger.
-
Skjær paprika i terninger.
-
Stek fiskestykkene gylne og gjennomstekt i en blanding av olje og smør, ca. 3 minutter.
-
Legg stykkene til side på et fat og hold dem varm.
-
Stek tomat og paprika 1-2 minutter i fettet fra fisken.
-
Bland saften av sitron med vann, hell over grønnsakene og la det surre i 5 minutter.
Server torsken med grønnsakene og kokt potet ved siden av. Pynt gjerne med friske urter om du har.