Kok sushi-ris som anvist på pakken. Marinade til sushiris kan også kjøpes ferdig og kalles sushi seasoning eller sushi-su.
Steg
14
Fyll maki-rullen
Legg et ark noritang på en bambusmatte. Dypp fingrene i eddikvann og fordel kokt sushiris utover. Unngå å legge ris helt ut til kanten øverst på arket. Legg strimler med laks og frisk agurk eller mango på risen. Du kan variere både sjømat og grønnsak etter smak og fantasi. Tenk farger når du velger.
Steg
24
Rull sammen
Rull sammen til en fast rull ved hjelp av bambusmatten. Ha litt eddikvann på fingrene, og gni det på kanten av noritangen. Klem rullen godt i bambusmatten så den blir jevn og fin. La makirullen ligge i kjøleskapet til alle er ferdige.
Steg
34
Del rullen
Del hver rull i to, og del så videre i to og i to. Av en rull får du 8 makibiter. Server med syltet ingefær, wasabi og soyasaus.