Fiskebollesuppe
Fiskeboller er en favoritt blandt de minste! Derfor bør du prøve fiskeboller i suppe. Det er raskt, godt og enkelt - og barna vil digge det.
Fremgangsmåte
- Skjær fiskeboller i mindre biter.
- Finhakk sjalottløk, og skjær gulrot og eple i små terninger.
- Ha smør i en kasserolle og fres sjalottløk blank.
- Tilsett karri og la det surre i 2-3 minutter.
- Dryss over hvetemel og bland godt.
- Spe på med kraften til fiskebollene og vann, og rør til du har en jevn suppe.
- Ha i gulrot og la sukken koke i 2-3 minutter.
- Tilsett eplebiter, gi suppen et oppkok, og ha i matfløte og fiskeboller.
- Smak til med salt og karri.
Server suppen med strimlet sukkererter drysset over.
Tips: Til 4 porsjoner trenger du ca. 5-6 dl væske av fiskebollekraft og vann.