Foto:  Synøve Dreyer
Grillet kveite i tortilla
Gi kveiten en meksikansk smak med tacokrydder, tortillawraps og salat. Denne oppskriften viser at taco også kan lages på grillen. Dette kan fort bli barnas favoritt.
Fremgangsmåte
- La trespydene ligge i vann i ca. 30 minutter.
 - Skjær kveitefileten i litt store biter og træ dem på trespydene.
 - Pensle fisken med rapsolje og dryss den med tacokrydder på alle sider.
 - Grill fiskespydene på varm grill i ca. 2 minutter på den ene siden, snu dem og grill ca. 2 minutter på andre siden. Legg til side for å hvile.
 - Pensle tortillawraps med rapsolje på den ene siden og grill raskt i 20-30 sekunder.
 - Del avokado i to, ta ut steinen og skjær i skiver.
 - Skjær paprika i små terninger, vårløk i skiver og nykål i strimler.
 - Finhakk chili og frisk koriander.
 - Bland sammen paprika, vårløk, kål, chili, koriander og mais.
 - Press saften av lime og bland med honning og rapsolje, og smak til med salt og pepper.
 - Hell dressingen over salaten og bland godt sammen.
 - Ha salat, et fiskespyd og noen skiver avokado i hver tortillawrap, og ta ut trespydet.
 
Tips: Om du ikke har nykål kan du bruke en annen type kål, som for eksempel kinakål.