Gå til hovedinnhold
Foto: Geir Terje Nergaard
20 min

Laks i tacoskjell

Laks i tacoen, det er garantert en ny fredagshit! Server med en smakfull hjemmelaget krydderdipp.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Del laksefileten i tynne staver og stek i rapsolje i ca. 1 minutt på hver side.

  • Legg til side, og dryss over tacokrydder og hakket koriander.

Krydderdipp

  • Bland alle ingrediensene til krydderdippen, og smak til med salt og pepper.

  • Ha i mer tacokrydder om du vil ha mer smak.

Tilbehør

  • Varm tacoskjellene etter ansvisning på pakken.

  • Ha revet ost, salat og krydderdipp i skåler til servering.

Fyll tacoskjellene med revet ost, salat og krydderdipp, og ha til slutt i de stekte laksestavene.

Tips: Siden tacokrydder inneholder salt er det ikke nødvendig med ekstra salt på laksen.