Gå til hovedinnhold
Foto: Studio Isidor
20 min

Laks i airfryer med frisk mangosalsa

Å steke laks i airfryer tar veldig kort tid, og laksen blir saftig og god. Servert med en frisk mangosalsa er dette et herremåltid i hverdagen.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Tørk laksefiletene med kjøkkenpapir og pensle med olje. Krydre med salt og pepper.
  • Stek laksen i airfryeren på 160 ºC. i 8-10 min. Her må du prøve deg frem på hva som blir best i din airfryer, ettersom det kan være litt forskjellig. Laksen blir mest saftig hvis den er litt rosa i midten.
  • Mens laksen er i airfryeren lager du mangosalsaen. Kutt mango og avocado i små terninger, finhakk chili og koriander, og bland alle ingrediensene godt sammen i en skål.
  • Server laksen med ris og litt frisk koriander på toppen. Topp gjerne med litt soyasaus etter ønske.