Fiskepinner av laks med kålsalat

Fiskepinner av laks med kålsalat

Å lage fiskepinner er enklere enn man tror. Alt du trenger å gjøre er å skjære opp fisken, dyppe i mel, egg og sesamfrø, og steke i stekepannen. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,4999990625

Ingredienser

Antall porsjoner

Kålsalat

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær laksen i ca. 10 cm store stykker, skjær deretter stykkene i 2-3 cm brede strimler.

  • Bland mel, salt og pepper på en tallerken.

  • Pisk egg og vann lett sammen.

  • Bland sammen sesamfrø og ost på en tallerken.

  • Vend laksestrimlene i melblandingen, deretter i det pisket egg og til slutt i sesamfrø- og osteblandingen.

  • La de ligge litt på tørt underlag så paneringen fester seg.

  • Varm olje i stekepannen og stek fiskepinnene pent gylne på alle sider, ca. 4 minutter til sammen.

Kålsalat

  • Skjær kålen i tynne strimler.

  • Rør sammen resten av ingrediensene til dressingen, og smak den til så den blir friskt syrlig. Bland kål og dressing.

Server nystekte fiskepinner med kålsalat og byggris.