Foto: John Montana
Grillet laks i pitabrød
Når du legger grillet laks i pitabrød, gir du hele familien en ny favoritt til grillmiddagen, ikke minst de yngste. I pitabrødet fyller du også deilig salat med friske urter.
Fremgangsmåte
- Skjær laks i serveringsstykker, pensle med olje og dryss med salt og pepper.
- Brett et stykke aluminiumsfolie firedobbelt, ca. 15 cm stort, til hvert laksestykke.
- Pensle foliene med olje, legg på laksestykkene og grill dem i ca. 3 minutter på hver side.
- Varm pitabrødene på grillen og del dem i to.
Salat
- Skjær tomat i skiver og grovhakk rødløk.
- Skrell agurk og skjær den i skiver.
- Finhakk persille, dill og hvitløk, og strimle salat.
- Bland tomat, rødløk, agurk, persille, dill, hvitløk og salat.
- Rør sammen rødvinseddik og olivenolje, og smak til med salt og pepper.
- Vend dressingen inn i salaten.
Yoghurtdressing
- Finhakk dill og bland med yoghurt.
- Smak til med salt og pepper.
- Server grillet laks i pitabrødet sammen med salat og yoghurtdressing.