Grillet laks i pitabrød
Når du legger grillet laks i pitabrød, gir du hele familien en ny favoritt til grillmiddagen, ikke minst de yngste. I pitabrødet fyller du også deilig salat med friske urter.
Fremgangsmåte
Skjær laks i serveringsstykker, pensle med olje og dryss med salt og pepper.
Brett et stykke aluminiumsfolie firedobbelt, ca. 15 cm stort, til hvert laksestykke.
Pensle foliene med olje, legg på laksestykkene og grill dem i ca. 3 minutter på hver side.
Varm pitabrødene på grillen og del dem i to.
Salat
Skjær tomat i skiver og grovhakk rødløk.
Skrell agurk og skjær den i skiver.
Finhakk persille, dill og hvitløk, og strimle salat.
Bland tomat, rødløk, agurk, persille, dill, hvitløk og salat.
Rør sammen rødvinseddik og olivenolje, og smak til med salt og pepper.
Vend dressingen inn i salaten.
Yoghurtdressing
Finhakk dill og bland med yoghurt.
Smak til med salt og pepper.
Server grillet laks i pitabrødet sammen med salat og yoghurtdressing.