Grillet laksefilet med karibisk krydder
Dette er en spennende oppskrift som fort kan bli en grillfavoritt. Server den med en frisk mangosalat eller annet tilbehør ved siden av.
Fremgangsmåte
-
Varm opp grillen.
-
Skrap skinnet rent for skjell, og skyll og tørk laksefileten.
-
Finhakk hvitløk og knus sprøstekt løk med en skje.
-
Bland sammen alle ingrediensene til krydderblandingen.
-
Skjær rutesnitt i kjøttsiden av laksen og gni inn krydderblandingen.
-
Grill laksen med skinnsiden ned på grillen i ca. 15 minutter.
Eller
-
Legg laksen på et stykke grillfolie og brett folien rundt fisken.
-
Legg den på grillen og legg lokk over om du har.
-
La laksen ligge på grillen i ca. 15 minutter.
Mangosalat
-
Skjær mango i biter.
-
Plukk bladene av korianderplanten og skjær chili i små biter.
-
Bland mango, koriander og chili med olivenolje og saften av lime.
-
Smak til med salt og pepper.
Server laksen med mangosalat ved siden av.