Grillspyd av kveite og laks med couscous, asparges og bønner

Grillspydene får en søt og smakfull glasering når de pensles med en marinade med honning og barbequesaus. Med couscous, asparges og kidneybønner er retten komplett.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 4,5

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Legg trespyd i vann ca. 20 minutter.

  • Skjær fisken opp i terninger på 4 cm og træ dem på grillspyd.

  • Bland sammen olje, barbecue sauce, honning og dijonsennep til en marinade.

  • Dryss litt salt på fisken og pensle med marinaden.

  • Grill spydene i ca. 2 minutter på hver side.

Tilbehør

  • Kok opp vann med olivenolje og salt, ha i couscousen og rør godt rundt.

  • La couscousen svelle i 5 minutter. Rør godt i couscousen med en gaffel så den ikke klumper seg.

  • Skjær asparges i biter på 3 cm, og legg dem på et ark dobbelbrettet grillfolie.

  • Ha smør og litt flaksalt over aspargesen, og grill i ca. 3 minutter.

  • Skyll kidneybønnene i kaldt vann og la de renne godt av.

  • Bland sammen couscous, asparges og kidneybønner.

Server grillspyd med couscous, asparges og kidneybønner.