Grove pitabrød med laks og tzatziki

Grove pitabrød med laks og tzatziki

Rester fra gårdagens laksemiddag? Bruk det som matpakke! I denne oppskriften har vi puttet laksen i pitabrød, sammen med tzatziki, agurk og spinat. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 4

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Flak laks i mindre biter.

  • Varm pitabrød etter anvisning på pakken

  • Skjær agurk i skiver.

  • Smør pitabrød med tzatziki og legg i agurkskiver, spinat og laks. 

Tips: Hvis du ikke har ferdigstekt laks så kan du steke laksen i stekeovnen på 180 °C, i 12 minutter. 

Bra mat for hjernen og kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Samtidig gir den hjernen næring som er viktig for normal opprettholdelse og utvikling. Oppskriften inneholder masse grønnsaker, grove karbohydrater og sjømat rik på omega-3 eller jod, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.