Stekt laks med potetmos

Stekt laks med potetmos

Denne enkle hverdagsretten med stekt laks og potetmos passer godt til hele familien. Den er rask og enkel å lage og kan tilberedes med din favoritt fisk og yndlingsgrønnsaker.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,79592

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær laksen i jevnstore stykker og dryss med salt og pepper.

  • Stek laksestykkene gyllenbrune i olje, ca. 3 minutter på hver side.

Potetmos

  • Skrell potet, skjær i terninger og kok møre i usaltet vann.

  • Mos med en potetmoser eller gaffel og rør inn melk til konsistensen er som grøt.

  • Rør inn smør og smak til med salt og pepper.

Server stekt laks med potetmos og dampet brokkoli.

Tips: Du kan variere denne retten med å bruke den fisken og de grønnsakene du ønsker.