Lyr med asiatisk vri
I helgen bør du prøve lyr til middag. Oppskriften her gir en smakfull og fargerik middagsopplevelse for de som er glad i asiatiske smaker.
Fremgangsmåte
Skjær lyrfileten i porsjonsstykker.
Dryss med salt og la fiskestykkene ligge i ca. 20 minutter.
Finhakk chili, hvitløk og sitrongress, og riv ingefær.
Ha olivenolje i en stekepanne og fres chili, hvitløk, sitrongress og ingefær på middels varme.
Legg i fiskestykkene, ha på lokk, og la fiskestykkene trekke i 3 minutter.
Snu fiskestykkene og la de trekke 2-3 minutter til.
Mangosalsa
Skjær mango og agurk i små terninger, del cherrytomat i båter og finhakk koriander.
Bland alt sammen med olivenolje og sitronsaft.
Server lyr med mangosalsa og kokt ris.