Krydret ørret på grill

Krydret ørret på grill

Ørret egner seg veldig godt til rask varmebehandling på grillen, da får den en saftig kjerne i midten. I denne oppskriften er ørreten spennende krydret.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 4,06061

Ingredienser

Antall porsjoner

Potetsalat

Framgangsmåte

  • Skjær ørretfileten i serveringsstykker.

  • Rør sammen sukker, chilipulver, spisskummen, timian, salt og olivenolje , og pensle blandingen på begge sider av ørretstykkene.

  • Grill ørretstykkene i ca. 4 minutter på hver side.

Potetsalat

  • Kok potet, skrell og del i mindre biter.

  • Hakk spinat, skjær reddik i skiver, finhakk rødløk og grovhakk dill.

  • Bland potet med spinat, reddik, rødløk, dill, lettrømme, majones og revet pepperrot.

Server nygrillet ørret med potetsalat ved siden av.