Ørret og potetbåter i airfryer med kremet agurksalat
Ørret og annen fisk blir kjempegodt i airfryer. Servert med crispy potetbåter og en frisk agurksalat, blir denne oppskriften fort en hverdagsfavoritt.
Fremgangsmåte
- Del potetene i båter, ha på olje og krydre med salt. Bak potetene i 15 min på 180 grader, eller til de er gjennomstekte. Her må du prøve deg frem på hva som blir best i din airfryer, ettersom det kan være litt forskjellig.
- La potetene hvile mens du tilbereder ørret og brokkolini.
- Tørk ørretfileten med papir, og pensle med olje. Krydre med salt og pepper. Stek sammen med brokkolini på 160 grader i 8 min, eller til fisken flaker seg.
- Skrell av det meste av agurkskallet. Del agurken på langs og skrap ut kjernen med en skje. Kutt agurken opp i små biter.
- Finhakk sjalottløk, hvitløk og urter og ha den i en skål.
- Tilsett rømme og majones og smak til med salt og pepper. Vend inn agurken til slutt.
- Server saftig ørret med sprø potetbåter og frisk agurksalat.