Foto: Synøve Dreyer
Ørretburger med cottage cheese-dressing
Fiskeburger til middag i dag? Da bør du prøve denne burgeren av ørret, med en frisk dressing av cottage cheese, pinjekjerner og avokado til. Sunn, god og enkelt å lage!
Fremgangsmåte
- Finhakk ørretfileten og bland inn salt og pepper.
- Form til jevnstore burgere.
- Stek burgerne i olivenolje på høy varme i en stekepanne.
- Del burgerbrød i to og rist dem lett i en stekepanne med litt olivenolje.
Dressing
- Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne til de får en gyllen brunfarge.
- Skrell agurk og skjær ut kjernen.
- Finhakk agurk, avokado, vårløk og hvitløk, og grovhakk koriander.
- Bland alt med pinjekjerner og cottage cheese.
- Smak til med saften av lime, salt og pepper.
- Server ørretburger i burgerbrød med dressing, salat og tomat i skiver.
Tips: For å friske opp burgeren kan du gjerne presse litt lime over.