Gå til hovedinnhold
Søk
Meny
Oppskrifter
Inspirasjon
Sjømatskolen
Sesonger
Om oss
Godfisk
3iuka
Følg oss
Facebook
Instagram
Hjem
Oppskrifter
Rekefest
Reker med brøs og aioli
Reker
Veldig lett
Cooking time
20 min
Difficulty level
Veldig lett
Vurdering
4/5
Rekefest
Enkleste festretten i verden. Perfekt til sommerens hage- eller bryggelag.
Vis ingredienser
Ingredienser
Porsjoner
+
-
Fremgangsmåte
Beregn ca. 500g skalldyr per person.
Server med tilbehør som loff, smør, sitron, lime, majones, aioli og dill.
Vil du dele denne oppskriften?
Linken er kopiert til utklippstavlen
Vurder denne oppskriften
Relaterte oppskrifter
Torskesuppe med fennikel og reker
Cooking time
30-40 min
Difficulty level
Medium
5/5
Reker i airfryer med ris og mango
Cooking time
20 min
Difficulty level
Lett
1/5
Kremet rekesuppe
Cooking time
40-50 min
Difficulty level
Medium
5/5
Reketaco
Cooking time
20 min
Difficulty level
Lett
4/5