Rødspette og skalldyr bakt i folie

Denne skattkisten for voksne inneholder rødspette, blåskjell og krepsehaler i en fantastisk blanding med godt krydder og grønnsaker. Den er like enkel å lage i stekeovnen som på grill.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 3,8

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Skjær rødspette i porsjonsstykker og dryss med salt og pepper.

  • Skjær gulrot, persillerot og purre i tynne strimler.

  • Brett grillfolie dobbelt og ha en spiseskje smør på hver.

  • Legg rødspette i en ring på hver folie, og ha blåskjell, krepsehaler og grønnsaksstrimler over.

  • Hell litt hvitvin i hver pakke og legg en sitronbåt over.

  • Brett sammen folien og legg pakkene på varm grill.

  • La pakkene ligge på grillen i ca. 10 minutter.

  • Åpne pakkene og sjekk at fisken er klar. 

Server skattkistene med det tilbehøret du ønsker.

Tips: Denne oppskriften kan du også tilberede i stekeovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter.