Rødspette og skalldyr bakt i folie
Denne skattkisten for voksne inneholder rødspette, blåskjell og krepsehaler i en fantastisk blanding med godt krydder og grønnsaker. Den er like enkel å lage i stekeovnen som på grill.
Fremgangsmåte
Skjær rødspette i porsjonsstykker og dryss med salt og pepper.
Skjær gulrot, persillerot og purre i tynne strimler.
Brett grillfolie dobbelt og ha en spiseskje smør på hver.
Legg rødspette i en ring på hver folie, og ha blåskjell, krepsehaler og grønnsaksstrimler over.
Hell litt hvitvin i hver pakke og legg en sitronbåt over.
Brett sammen folien og legg pakkene på varm grill.
La pakkene ligge på grillen i ca. 10 minutter.
Åpne pakkene og sjekk at fisken er klar.
Server skattkistene med det tilbehøret du ønsker.
Tips: Denne oppskriften kan du også tilberede i stekeovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter.