Seibiff med løk og remulade
Stekt seifilet servert med løk er en klassiker. Prøv med en blanding av flere løktyper, det gir en ny vri på seibiffen. Remuladen gjør retten ekstra smakfull.
Fremgangsmåte
Skjær seien i serveringsstykker.
Rør sammen kaldt vann og salt, og la fiskestykkene ligge i saltlaken i ca. 10 minutter.
Ta fiskestykkene opp og tørk dem godt med tørkepapir.
Vend stykkene i hvetemel, rist av overflødig mel og brun dem i smør i ca. 2 minutter på hver side.
Løkblanding
Skjær løk, rødløk, sjalottløk, purre og gressløk i tynne skiver. La sølvløk være hel.
Brun all løken i smør, tilsatt sukker.
Tilsett sitronsaft og skall fra sitron og la det surre til det blir mykt.
Smak til med salt og pepper.
Remulade
Finhakk ansjosfilet, kapers, sylteagurk, sjalottløk og persille.
Rør sammen ingrediensene til remuladen og smak til med salt, pepper og noen dråper sitronsaft.
Server seibiffen med løk, remulade og kokte poteter.